Пълен цирк“ е мотото на четвъртия Топло фест“ от 14 до 16 юли,

...
Пълен цирк“ е мотото на четвъртия Топло фест“ от 14 до 16 юли,
Коментари Харесай

`Под мотото `Пълен цирк“ в София започва за четвърти път `Топло фест“

„ Пълен цирк “ е мотото на четвъртия „ Топло фест “ от 14 до 16 юли, който ще се организира в София в арт – център „ Топлоцентрала “.

На сцените ще се качат над 30 реализатори от България и чужбина. Програмата включва музикални концерти, актуален циркови представления, издигане с балон, огнено шоу, астро празненство (наблюдение на звездното небе с телескопи), изложения, работилници за жонглиране, обръч, пеене, детска стратегия, апетитен сладолед и коктейли.

В петък, 14 юли, посетителите ще могат да се включат в хандпен уъркшоп и концерт, огнено шоу и актуален цирк от Чили на бар-терасата в „ Топлоцентрала “. По-късно стартира концертът на Maze Hunters, след тях на сцената се качва „ Остава “, а завършек на вечерта ще сложи DJ Светльо. Междувременно, ще има и два циркови спектакъла.

В събота програмата стартира преди обяд с циркова работилница за деца и възрастни, игри за доверие, музикални работилници. През деня посетителите ще могат да гледат още няколко циркови спектакъла, музикални представления в разнообразни стилове от интернационалните и български актьори, късометражно кино. Гвоздеят на вечерта е гигът на Жлъч/Григовор/Гена. Преди тях, публиката ще подгреят Trombobby Х С-Мо.

Неделя е отдадена на цирка и реге музиката. През деня ще има няколко циркови спектакъла и уъркшопове. Вечерта фестивалът ще приключи с огромните празненства на Джуниър Морган (Ямайка), Кико Бън (Великобритания) и  Zionlionz Selectaz (България). 

Повече чуйте в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР